Volgers

zaterdag 28 april 2012

             hallo allemaal

het is weer een paar dagen geleden dat ik aan bloggen ben geweest
daar gaan we eens iets aan doen
ik heb mij van de week een boek aan geschaft namelijk I love macarons
daar er de laatste tijd veel over gepraat werd wou ik toch is weten wat er zo speciaal en lekker is aan dit koekje
van de ene hoor ik er veel lof over de andere zegd dan weer dat het een delicaat koekje is
dus ben ik beginnen lezen en wauw dit is echt een prachtig koekje
ik ben dan ook van plan het zeker is te proberen
dus ga je hier later nog zeker meer over lezen ,en foto's van te zien krijgen
en ja ik beloof ook als ze mislukt zen ze even goed te laten zien
zo dit was het zo wat

tot blog allemaal en fijne zaterdag nog

donderdag 26 april 2012

hoe maak je ijshoornbekertjes cupcakes

het beslag vullen tot aan de helft van de koekjes
hier komen ze net uit de oven
toefke boterroom erop ;wel zien dat u cakeje's goed afgekoeld zijn om smelten te voorkomen
deze kan men dan versieren naar wens !
ik heb hier chocolade overgedaan daar het op een dame blanche leek
en ook roze suiker glazuur daar dochterlief prinsesjes wou
en ook suikerfiguurtjes en kroontjes

hopelijk een leuk ideetje en tot blog!!

dinsdag 24 april 2012

palm hartjes

hallo allemaal  hier zijn we weer is met een nieuwe blog!

gisteren was het zo vies en triestig weer dat ik dacht ga nog is aan de bak, maar wat gaan we weer maken
beetje snollen op face book en toen zag ik deze
had die nog nooit gemaakt dus eventjes uitleg gevraagd
best simpel receptje

bladerdeeg ,suiker beetje bloem

rol je bladerdeeg uit ,doe hier de bloem en suiker in rol een kant tot  midden en de andere kant ook
snijd er stukjes met je mes af
maak met je vingers beetje de vorm en leg op bakpapier
bestrooi nog is met suiker
en zet in voorverwarmde oven op 180 graden tien a vijftien min

hopelijk vind je ze ook zo lekker als men kindjes ik moest echt de koekendoos af pakken

tot de volgende bakcreatie en blog !!!!

zondag 22 april 2012

twix taart met canache

twix taart met canache en m&m's

persoonlijk vond ik dit nogal een plakboel en smosboel alles hangde bij mij vol
gelukkig was deze voor thuis op te eten en niet voor aan mensen te geven
ik vond hem zeer lekker maar nogal zwaar met al die chocolade
ook de twixxen bleven in begin niet goed kleven enz
maar voor een eerste keer dit te maken vond ik het zeker ni slecht toch?

zo hopelijk inspireerd u dit om ook is te maken

alvast tot blog!!!

cupcake met chocolade boterroom

cupcake met chocolade boterroom
gebruik voor de boterroom zachte boter meng hierbij poedersuiker en beetje melk

mix dit alles tot een stevige massa
smelt je chocolade au bain marie en meng dit voorzichtig onder je boterroom

boltaartje nijntje

mijn allereerste boltaartje

opmaak pagina

hallo iedereen

ben volop bezig aan deze pagina maar is nog beetje zoeken wie me kan helpen alle info welkom